Whitepaper Download: De 5 essentiële stappen naar een nieuw TMS.

Veel transportbedrijven zien op tegen een TMS implementatie. Vaak ook angstig voor het onbekende. Hoe behoud ik bijvoorbeeld mijn flexibiliteit van mijn Excel? En hoe ga ik straks mijn facturatieproces beheren? Veel voorkomende vragen die we bij RGB+ tegenkomen. Een TMS implementatie is ook een behoorlijke inspanning maar resulteert wel in een situatie waarin je meer grip hebt op het hele transport proces.

Een aantal reden om te oriënteren op de implementatie van een Transport Management Systeem:

  • Kennis in hoofden van personen is een risico wanneer medewerkers vertrekken. Denk aan specifieke afspraken, kennis over processen en technische handigheid met systemen.
  • Moderne, snellere en betrouwbare interfaces met klanten. Dit zorgt voor informatierijkheid en geen afhankelijkheden van informatie in emailboxen. Ook is een modern TMS pakket een uitstraling richting de klant
  • Een andere belangrijke reden is de tijdsbesparing die controle over de verschillende processen oplevert. Factureren kan met een druk op de knop en de boordcomputercommunicatie is ook geregeld
  • Onze plansoftware zorgt voor een logische en dus kostenbesparende volgorde van stops in de rit. Dit ook met 1 druk op de knop.

Maar dan de stap richting een implementatie. Hoe nu verder? In de downloadbare whitepaper helpen we u op weg met de 5 essentiële stappen richting een succesvolle TMS implementatie.

Download deze whitepaper hier

Mail ons