TMS voor Chauffeurs

Alert my driver

Het bereiken van je chauffeurs wordt kinderlijk eenvoudig gemaakt via Transplan. Via het AlertMyDrive (AMD) portal kun je met één druk op de knop een chauffeur, of een hele groep chauffeurs, informeren via een SMS, mail of App. De chauffeurs krijgen dus automatisch hun planning door. En jij kunt zien of ze de berichten ontvangen en gelezen hebben. Die status komt weer terug op het planbord, zodat je niemand meer hoeft na te bellen. Wijzig je een tijd in de planning nadat je de chauffeur geïnformeerd hebt, dan krijgt hij automatisch een updateberichtje.

Alert My Driver Transplan TMS

Planoverzicht ritten Transplan TMS

Live schakelen en altijd inzicht

Transplan berekent voor jou de ideale route. Je hebt een aantal opdrachten en Transplan denkt voor jou de meest excellente planning uit. Transplan houdt rekening met rijd- en rusttijden, automatische rust bij meerdaagse ritten, restricties van de opdrachten, combinaties waar mee gereden wordt en alle andere denkbare facetten van een rit. Bij wijzigingen in een rit maakt Transplan een nieuwe excellente planning die geldt voor de situatie van dat moment. Altijd en op ieder moment de beste oplossing door relevante informatie op relevant momenten.

Koppeling met boordcomputers

Er kan van alles gebeuren tijdens de rit. Daarom wil je dit proces optimaal volgen. Daarom koppelt Transplan alle bekende boordcomputersystemen. Met deze koppelingen kunnen de chauffeurs eenvoudig alle relevante planinformatie terugzien op hun boordcomputer. Daarnaast zien de planners de auto’s op de kaart rijden en worden de ETA’s (verwachte aankomsttijden) continu doorberekend. Via deze koppeling komen scans en foto’s binnen en worden de werkelijke afstand en kosten van een rit bepaalt en herberekend.

Overzicht Realisatietijden Transplan TMS