Implementatie

Het succes van de implementatie begint bij een gedegen aanpak met kennis en ervaring. Dit doen we met de starten-rijden-sturen methodiek waarbij we stap voor stap meegroeien met de wensen en behoeften van klanten.

Voor de implementatie

Wat wilt u bereiken met de implementatie van een nieuw Transport Management Systeem? Gebruikt u nu Excel en wil u een stap voorwaarts maken of heeft u al transport software? Het projectteam van RGB+ helpt met het scherp stellen van de doelen en zorgt voor een duidelijke 1e fase die we de startfase noemen. Tijdens deze fase richten we ons op de minimale set aan functionaliteiten en integraties die nodig zijn voor livegang. Goede begeleiding is essentieel zodat er ook draagvlak en enthousiasme ontstaat tijdens een project. We helpen ook uw key-users zodat zij weer aanspreekpunt zijn voor de rest van uw organisatie. RGB+ heeft ervaring met zowel compacte als ook grotere transportorganisatie en spreken uw taal.

Implementatie Transplan TMS
Succes met Transplan TMS

Na de implementatie

Wanneer de live gang succesvol achter de rug is gaat u pas echt aan de slag met de voordelen van Transplan. We noemen dat de rijden fase. RGB+ kijkt over de schouder mee en helpt waar nodig. Uw organisatie staat echter niet stil en veranderd continu. Dat betekent ook dat een TMS de kracht moet hebben om zich daarop aan te passen. Door regelmatig overleg met de klant blijven samen aan het stuur zitten. Dat noemen we dan ook de stuur fase. Nieuwe functionaliteiten en innovaties die binnen Transplan worden ontwikkeld worden met u gedeeld en inrichtingen kunnen aangepast worden. Zo blijft Transplan u ondersteunen, ook na live gang.

 • Maand 1

  Kickoff

  De planning van het project wordt afgestemd.

 • Maand 1

  Technische implementatie

  Transplan wordt geïnstalleerd op een omgeving naar keuze.

  Maand 1

 • Maand 2

  Functionele inrichting

  Op basis van de functionele eisen en wensen van de transporteur.

 • Maand 3

  Testen en trainen

  We zorgen dat de kennis wordt geborgd.

  Maand 3

 • Maand 3

  Livegang

  Livegang van Transplan en overdracht naar onze servicedesk.