Fijnmazige distributie en groupage

Fijnmazige distributie en groupage transport vraagt om een hele andere inrichting van Transplan. De kracht van Transplan zit voor deze specialisme in uitgebreide mogelijkheden rondom restricties, slimme zonering met aparte tariefregels, automatische trajectsplitsing en een enorme flexibiliteit aan tarifering gerelateerd van de verschillende eenheden zoals zone’s, pallets en gewichtsklasses.

Margebewaking in je Transport Software

Door samengestelde ritten is het soms lastig om de marge per rit te bepalen. Met Transplan TMS is dat direct inzichtelijk! Door de omzet van de order af te zetten tegen de ritkosten wordt de marge per rit direct inzichtelijk. De kostprijs kan bepaald worden op diverse manier. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Informeren van klanten

Via het klantportaal worden klanten op de hoogte gehouden van de ETA’s. Met ook specifieke functionaliteiten zaken zoals 2e levering toeslag wordt het leven van de order manager ook makkelijk gemaakt. Facturen kunnen geconsolideerd worden verstuurd. Vervoert u ADR goederen? Ook daar kan Transplan mee overweg. Hebt u behoefte aan geavanceerde planmogelijkheden voor fijnmazige distributie en groupagevervoer? Transplan heeft koppelingen met diverse Advanced Planning Systems zoals PTV Smarttour, ORTEC, Conundra en MoreOptimal.

Fijnmazige distributie