Afstudeerstage bij RGB+

Onderwerp: Nieuwe Angular website voor beheer stamdata

Het bedrijf

Bevoorrading van supermarkten, repatriëring van gestrande voertuigen uit het buitenland of het bergen van een auto na een ongeval: bij RGB+ maken we dagelijks de werkprocessen van logistieke en mobiliteitsbedrijven een beetje beter. Zo bedienen we zowel grote als kleine vervoerders met diverse softwareproducten die in de praktijk veel impact hebben op ons dagelijks leven.  We zijn een compact softwarebedrijf met twee Agile teams, korte lijntjes en we zijn erg trots op de software die we maken!

De stage

Bij RGB+ blijven we nieuwe techniek toepassen om te zorgen dat bestaande applicaties meegroeien met de tijd. Daar initiëren wij continu projecten voor. Een van deze projecten gaat over het beheer van stamdata. Denk daarbij aan BTW codes, documenttypes, feestdagen, etc. Dit onderdeel willen we dus vanuit de huidige applicatie gaan overzetten in een web variant.

Het is aan jou om een nieuwe Angular website op te zetten waarin deze stamdata gemuteerd kan worden. Hiervoor denken we aan een website maken waarbij de formulieren dynamisch worden gegenereerd op basis van een configuratie. Ook validatieregels moeten via de configuratie ingesteld kunnen worden. De backend moet worden geschreven in ASP.NET Core.

Technieken: ASP.NET Core, .NET Core, SQL Server, Angular, Typescript, Entity Framework Core

Wat bieden wij?

Een afstudeerplek in een ondernemende, platte organisatie waarbij we veel doen aan de nieuwste technieken en aandacht hebben voor innovatie;

  • Goede koffie en vers fruit
  • Een leuke stagevergoeding
  • Faciliteiten om thuis te werken;
  • Werken met vakinhoudelijke collega’s die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan;
  • Bij een succesvolle stage een mogelijkheid om in dienst te treden bij RGB+

Ben je na het lezen van het hele verhaal enthousiast geraakt? Voldoe jij aan de meeste van bovenstaande criteria? Ben je nieuwsgierig naar meer of wil je gewoon reageren?

Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden:

Mail je CV rechtstreeks naar f.vanbokhoven@rgbplus.nl

Bel Freek van Bokhoven (contactpersoon voor deze vacature) op 0572-331812.

We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.